![]() |
|
Rejestracja |
FAQ |
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Zapraszamy Was do współpracy nad dymkami.
Wszystkie dotychczasowe dymki dostępne są na stronie http://www.11.pl/robimy_dymy Wcale nie mamy pewności czy jesteśmy śmieszni. Wiemy natomiast, że im nas będzie więcej, tym śmieszniejsze rzeczy wymyślimy. Nasza dzisiejsza propozycja: Czekamy na Wasze komentarze do tych zdjęć? Dymek 1: ![]() Dymek 2: ![]() Jeśli macie pomysł, piszcie w tym temacie posty o strukturze: Dymek_nr: Sugestia Gdzie Dymek_nr to numer dymka do którego komentujemy a Sugestia to Wasza propozycja tekstu do wpisania WAŻNE, DO PISANIA POSTÓW NA TYM FORUM, NIE POTRZEBUJESZ SIĘ REJESTROWAĆ, CO NIE OZNACZA, ŻE MOŻESZ LEKCEWAŻYĆ PODSTAWOWE ZASADY KULTURY! Najciekawsze propozycje będziemy wpisywać w obrazki Ostatnio edytowane przez 11.pl ; 11-27-2009 o 11:28 Powód: Kolejne dwa nowe dymki |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Dymek 1: Wszystkich nas napawa optymizmem forma Polskiej Reprezentacji
Dymek 2: A spróbuj główkować, to Ci zawinę kopa w nery! |
|
|
|||
|
|||
A moze stroje sedziego sie zmienily ale zasady gry nie ! KARNY !!
B odkad niezmieniam skarpet wygrywamy wszystkie mecze, cud jakis |
|
|
|||
|
|||
Dymek 1: Przecież powiedziałem, żeby się nie kopać. Ja nie jestem sędzia, czy co?
Dymek2: Dajcie nam wygrać proszę! Śmieszny jesteś, od czasów Benhaakera to niemożliwe. |
|
|
|||
|
|||
Dymek 1 : "5 PIW PROSZĘ"
Dymek 2 : "U nas też być Polsat - Pudzian, dziękuje" |
|
|
|||
|
|||
1. A kiedyś byłem takim fajnym chłopcem!
|
|
|
|||
|
|||
Dymek 1 : Przesuń się bo ci te pióra wytargam .
Dymek 2 : Taki Se ten twój kop. |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Ciekawe post dude .... Forum są zawsze pomocne w taki czy inny. Dziękujemy za podanie im informacji. To naprawdę ładne i oznacza pełne.
|
|||
|
|||
Dymek 1: Ja poprowadzę reprezentacje Polski...
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Dymek 1:Hej Polacy my tajowie grcie w piłkę jak majtkowie
Dymek 2:Ja znać karate |
![]() |
| Tagi |
| Brak |
| Narzędzia wątku | |