![]() |
|
Rejestracja |
FAQ |
|
|
|
||||||
| Poznajmy się;) Jesteś tu po raz pierwszy? Powiedz nam coś o sobie, dowiedz się czegoś o nas;) |
|
![]() |
Przedstawcie się! |
Narzędzia wątku |
Ocena:
|
Wygląd |
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Jako autor tego wątku(tematu, zagadnienia, czy jak to chcecie nazywać) przedstawię się jako pierwszy:D
Witam wszystkich, mam 20 lat, liczę na wygraną w totka, chcę pracować w Polsacie Sport i komentować finał Champions League ze stadionu:D Na forum działam jako mały guru (większy też jest:D). Niedawno stuknęło mi 1000 postów:) Czekam na Was! |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
kac to skrót od nazwiska a nie od pewnej przypadłości
kibicuję w PL: Wiśle z Krakowa, Motorowi Lublin (tak wiem, że to dziwne połączenie), Stali Poniatowa oglądam regularnie Bundesligę jednak uważam, że najładniej grają jednak w lidze argentyńskiej z rozgrywek ponadnarodowych najbardziej lubię oglądać Mistrzostwa Afryki w dyskusji jestem otwarty na różne argumenty, jednak mam jeden aksjomat - największym piłkarzem na Świecie był Zinedine Zidane, nie było większego i nie będzie (chyba, że w FIFA2031) |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Mam na imię Michał (może być i misiek). Mam 25 lat. Podobnie jak poprzednik ciągle czekam na 6 w totku. Kibicuję Wiśle Kraków i AC Milanowi i czekam cierpliwie na finał LM z udziałem tych drużyn (może wujekdnj będzie go komentował ;) )
Na 11stce prowadzę: Nałogowego Typera Europejskiego (tak to ja wybieram te mecze z lig walijskich, bułgarskich, czy z innej tam Irlandii Północnej) i W walce o Ekstraklasę. Pozdrawiam i zapraszam do typowania.
|
|||||||||||
|
|||||||||||
A ja cholera nie wiem, co robię w tak doborowym gronie.
Moje hobby to jazda na sankach w lecie i próba zaakceptowania faktu, że nie urodziłem się uzdolniony piłkarsko. Poza tym moje dodatkowe hobby, a może i nałóg to kobiety... |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Ja typuje w różnych typerkach, tutaj trafiłrem przez przypadek, troche sie znam na piłce, ale ja wiadomo jest ona niepzrewidywalna:)
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Kibic pozdrawia;)
Hah.. piłką nożna żyję od lat. Czasem nie kumam tej gry, czasem nie mogę na nią patrzeć, ale zawsze do niej wracam i chętnie w nią gram. Nie lubię polskiej reprezentacji. Jakoś tak. Chyba od Engela to się zaczęło, a oni właśnie wtedy zaczęli wygrywać. Cóż, taki mój pech. Pamiętam, że były czasy kiedy panowie w białoczerwonych trykotach sprawiali, że serce biło mocniej.. ale to było dawno. To było jeszcze na pewno w meczu ze Słowacją, gdzie czerwone kartki dostali Świeczewski i Kosecki. Oj, do było dawno... |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Nazywam sie Krzysiek, mam 18 lat (dokładnie stuknie mi w czerwcu :P), lubię samochody, muzykę, typować mecze oraz je oglądać, jestem wiernym fanem Lecha Poznań :D, a kibicuję również Liverpool'owi :) Lubię również pokopać z kumplami w nogę i pograć w sito :D
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Mam na imię Tomek. Jak każdy chcę wygrać w totka, ale jakoś mi to nie wychodzi. Lubie obstawiać mecze dla rozrywki i oczywiście pieniędzy(ale to rzadziej :)) Kibicuje Koronie Kielce, a zagranicznych klubów jest dużo. Chciałbym poznać Dariusza Szpakowskiego, jest on poprostu niesamowity, przeżywa każdy mecz.
To tyle z mojej strony :) |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Jestemm Mateusz i jestem nowy
|
|
|
|||||||||||
|