![]() |
|
Rejestracja |
FAQ |
|
|
|
||||||
|
![]() |
Koń by się uśmiał... |
Narzędzia wątku | Oceń temat | Wygląd |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Znowu kłótnia. "Każdy oddaje jeden głos” - przypomniał sekretarz Kręcina i dodał, żeby nie było jak w Sejmie. Wydawało się, że więcej głosów dostał kandydat opozycji, ale Kręcina ogłosił remis 48:48 - taki tekst pojawił się na blogu Dariusza Wołowskiego w niedzielę o 11:50. Pan redaktor relacjonował wówczas obrady PZPN-u. Sam z uwagą śledziłem ową relację. Czekałem na rozstrzygnięcie - tak, na koniec Grzegorza Lato i jego świty. Przeliczyłem się...
Artykuł wraz z niekonwencjonalną fotką i filmami w: http://www.11.pl/aktualnosci/kon_by_sie_usmial/ Zapraszam do komentowania artykułu:)
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Koń powiadasz... zapewne wiesz, ale dawno, dawno temu Cesarz Rzymski, niejaki Kaligula, wprowadził do senatu Konia... ciekawe czy na równie... odjechany pomysł zdecyduje się kiedyś prezes Lato...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Oni mi tak naprawdę konia przypomina - konkretnie chodzi mi o jego rechot. Popatrzcie:
Zauważcie także co najczęściej w rękach mieli zawodniccy Laty...
| Tagi |
| Brak |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | Oceń ten temat |
|
|